Cautare

61287 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti din 202010" (6.08 secunde)
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Constiinta unui Liberal de Stanga: Revansa Am toate motivele sa cred ca prosteala asta cu "Uniti, salvam orice!" nu are legatura, in realitate, nici cu Rosia Montana, nici cu gazele de sist, nici cu nasterea unei "constiinte ecologice", nici cu altceva.
Recent, hotelul Caro a gazduit petrecerea de inaugurare a noului concept hotelier.
13 intrebari esentiale dupa tragedie Jurnalistul Radu Tudor a facut publice 13 intrebari pe care le considera "esentiale" dupa accidentul de avion care a avut loc luni si in urma caruia doua persoane au decedat. Iata intrebarile postate marti de Radu Tudor pe blogul personal:
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. Cum a transformat saracia de la tara in prosperitate (Continuare) Cartoful e mancarea saracului, ce diferenta ar putea fi intre cel de aici si cel de Covasna? Laurent Favier, proprietar de restaurant:
Medicul Radu Zamfir, cel care a acordat primul ajutor victimelor accidentului din Apuseni, are o familie superba, pe care a tinut-o pana acum departe de ochii opiniei publice.
In Romania sunt 1,7 milioane de suferinzi de diabet si peste 3 milioane, de prediabet (Autoare:
Mariustuca.ro / Unul din patru romani sufera de hipertensiune (Autoare: Magda Marincovici) Cresterea tensiunii arteriale reprezinta in continuare o problema de sanatate publica in Romania:
Sute de oameni au ramas blocati in Gara de Nord, duminica dimineata, din cauza unui tren care s-a defectat pe drum.
La data de 02 septembrie 2010, in jurul orei 09.30, C. Alin de 22 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu aleea de legatura intre str.
Soferul autobuzului care marti seara a intrat in vitrina unei farmacii din municipiul Suceava este in stare stabila, potrivit medicilor Spitalului Judetean, care au stabilit ca barbatul a suferit un accident vascular.
Una dintre autopsecialele Politiei Rurale Motru a fost lovita, astazi, de un autoturism care a patruns pe contrasens, o persoana fiind ranita in urma accidentului, informeaza NewsIn. Accidentul s-a produs pe raza comunei Pades.
O tanara de 25 de ani din Capitala a intrat, vineri noaptea, cu motocicleta intr-o masina, a ranit o fata care mergea pe trotuar, apoi "a plonjat" in vitrina unui magazin de pe Calea Victoriei. Cele doua tinere sunt acum in stare grava la spital.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
INCHISOARE pentru ALCOOL LA VOLAN ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Sefia Aeroportului Mihail Kogalniceanu urmeaza sa fie preluata potrivit surselor noastre de pilotul Cristian Pavalasc o adevarata "figura" in bransa in conditiile in care a scapat cu viata din doua incidente cu MIG-uri.
Aflat in Romania, ca invitat de onoare al unei companii private care se lanseaza astazi pe piata media romaneasca, fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov l-a dojenit indirect pe Ion Iliescu, in prezenta caruia a declarat ca sotii Ceausescu nu trebuiau impuscati "ca niste animale".
Pentru un numar de sapte boli cronice, altele decat cele patru de pana acum, se introduce obligativitatea scaderii adaosurilor comerciale, prin negociere, la medicamentele folosite in tratamentul acestor afectiuni, precizeaza Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).
Companiile care incheie asigurari auto platesc anual miliarde de lei ca despagubiri pentru pagubele produse de carute sau animalele lasate nesupravegheate. ... Firmele de asigurari duc adevarate lupte pentru recuperarea banilor de la carutasii care provoaca accidente rutiere pe soselele doljene.
O magistrala din sistemul de alimentare cu apa potabila a Baniei a fost sparta sambata de angajati ai firmei Euromagnum Trade, care incercau sa amplaseze un panou al Romtelecom. Tevile de apa nestiute din subsolul Craiovei crapa una cate una sub asediul pichamerelor.
google-analytics.com